Den 21:a januari 2021 anordnar Byggnads ESF-projekt En byggbransch för alla ett digitalt seminarium om Byggkurage – en metod för att bedriva jämställdhetsarbete och motarbeta machokultur i byggbranschen. Vi ser en förändring som nödvändig, både för branschens överlevnad och för välmående bland alla individer som valt yrken de brinner för. Varmt välkomna att delta på detta spännande seminarium som kommer att väcka både tankar och idéer och bjuda in till reflektion.

 

Seminariet vänder sig till dig som arbetar med frågor som berör jämställdhet och likabehandling i din roll som: byggnadsarbetare, HR/ledning i företag eller personer med arbetsledande ställning, ledare eller aktiv inom byggbranschen, fackligt förtroendevald, yrkeslärare, tjänstemän, politiker

 

Klicka här för att öppna inbjudan!